Het ontstaan van SEG Company

In 2007 werd mij gevraagd of ik kon helpen met de voorbereiding van een huwelijk, het meedenken en ook het versieren, mooie ballonnen togen, witte stoel hoezen en een bloemen prieel. Dit was zo geweldig om te doen dat ik hier verder in wilde gaan. Nu, ruim 10 jaar later, hebben we allerlei talenten in ons bedrijf wat ons zo uniek maakt. Naast een ballonnenbedrijf beschikken wij over een eigen bruidsstyliste, kledingontwerpster, background ontwerper en zelfs een eigen trouwambtenaar.

Elke opdracht is voor ons een mooie en leuke uitdaging, het maakt niet uit hoe groot of klein de opdracht ook is. Wij zorgen dat het tot in de puntjes wordt uitgewerkt en wordt geregeld, u hoeft eigenlijk niets te doen. Helemaal niets? Nee dat ook weer niet. U geeft ons aan wat u in gedachten heeft en natuurlijk wat uw budget is. Wij gaan aan de slag met uw ideeën of wij bedenken het voor u. Als wij het hebben uitgewerkt leggen wij ons voorstel aan u voor en gaan we samen met u kijken wat wel en niet mogelijk is en welke andere opties er zijn. U geeft akkoord en wij voeren het uit.

Of het nu gaat om een babyshower, een verjaardag, een kinderfeestje, een huwelijk, een sweet sixteen party, een thema feest, een groot evenement of een bedrijfsfeest wij regelen het!!

Als u zelf een feest heeft georganiseerd, alleen heeft u iemand nodig die u feest begeleidt en die zorgt dat uw gasten netjes worden ontvangen door gastvrouwen? Wij regelen het!!

Lijkt het onmogelijk wat u in gedachten heeft? Alles is bij ons bespreekbaar doordat wij een familiebedrijf zijn, zeer creatieve medewerkers in dienst hebben, naast een groot netwerk met allerlei leveranciers en wilt u Service, Exclusiviteit en Glamour? Dan bent u ons bij het juiste adres

SEG Company; Dé Eventplanners

Onze Klanten